piatok 10. januára 2014

He will always come back..

-Tato ff je mezi Rose a 9 doktorem
„Kdyby jsi mi nelhal že je to nebezpečné nikdy bychom tu nebyli!" zařvala Rose na Doktora který se pohyboval kolem Tardis a mačkal všelijaká tlačítka. Prudce to trhlo a Rose spadla na zem. „Byla to čistá lež! Copak jsi nepochopila?! Nikdy jsi na to neměla sahat!" zvýšil hlas Doktor. Byl rozčílený. Takhle ho Rose ještě nikdy neviděla.Měla z něj strach. Přímo z něj čišel hněv. Vstala ze studené země a oklepala si zašpiněné kalhoty . Hleděla přímo tváří v tvář svému Doktorovi. „Co je venku?" řekla a skousla si spodní ret. „Uvidíš sama.." rose po něm vrhla natěšený pohled a vyběhla ven. To co spatřila jí překvapilo. Všude byl sníh, vysoké budovy, nikde nikdo. Byla to země. Rose se otočila že poběží zpátky do Tardis ale už to nestihla. „Ne! doktore co to děláš?!" Modrá budka se už zase vypařovala a mizela kamsi pryč. Rose stekla po tváři slza. Věděla že udělala chybu že na něj zakřičela. Měla jedinečnou šanci a teď byla pryč. Zmizela v Čase a prostoře. Věděla že už je nadobro pryč. ŽE už se pro ní nevrátí. Její milovaný Doktor. Občas tak nesnesitelný.Slzy se jí hrnuly do očí a ona šla pomalu do svého domu opodál. Ještě naposledy se otočila na to místo kde budka ještě před chvíli stála. Nic tam nebylo, jenom to místo už dávno zasněžily vločky. Zničeně šla domů. Když byla u vchodu a snažila se vytáhnout klíče svýma zmrzlýma rukama uslyšela něco co jí vyvolalo husí kůži na zmrzlé ruce. Plná naděje se zase otočila zpět. Stála tam, modrá budka. Vrátil se pro ní. Její Doktor. Vždycky se vrátí. Rychle běžela na místo kde stála Tardis. Rose běžela tak rychle a bezmyšlenkovitě že si ani neuvědomila že před ní je zamrzlá louže. Podklouzla ale někdo jí chytil. „Doktore!" řekla a vrhla se mu kolem krku. „Ty jsi se vrátil?" „Ano, vrátil...potřebuju klíč od Tardis..pořád ho máš u sebe..." rose zase pohádka jako kdyby sfoukl její plamen dobré nálady. Vytáhla klíč a podala mu ho. „To byl vtip" řekl a objal jí. Rose se usmála a vešli společně do Tardis. „Veselé Vánoce " řekla Rose. „Veselé Vánoce Rose" řekl Doktor a zase se vydali na dobrodružnou cestu časem a prostorem...
By Míša ;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

V komentároch nám môžete vždy povedať či sa vám príbeh páčil alebo nie, prípadne čo by ste zmenili, alebo s čím nesúhlasite (t.j. nezhody v seriáli apod.)
Ďakujeme, že nás povzbudzujete pozitívnymi komentármi, dodáva nám to pocit, že to čo píšeme sa niekomu páči, a máme chuť písať ďalej. :))

Admins team.