pondelok 28. júla 2014

"Like an Ex?" "Yes. An Ex."

"Doctor! Čo tu robíš? Ako si sa sem dostal? Nemáš tu čo robiť! Preboha, čo sa stalo?" River sa prekvapene zdvihla zo stoličky a postavila sa rovno pred usmievajúceho sa Doctora. Niečo však nebolo správne. Z očí sa mu valili potoky sĺz. River ho chytila za ruku.
 "Hovor.." naznačila ústami.
"Nie je čo..." povedal potichu a silne ju stisol vo svojom náručí.
"Doctor.." River zašepkala.
Vtom jej to došlo.To ako sa správa, prečo plače. Doctor sa s ňou prišiel rozlúčiť. To znamená, že buď skoro zomrie, alebo si to myslí. Obidvoje je vlastne to isté.
"Kedy?" pozrela naňho.
"Na tom nezáleží." pokrútil hlavou. Pohladil ju po líci a pomaly ju pobozkal. River pocítila jeho slané bozky na svojich perách a slzy sa jej hrnuli do očí. Vedela, že Doctor zomrie. Vedela o tom, že už mu nezostávajú regenerácie. Vedela všetko. Aj to, že aj muži ako on musia zomrieť. Pritisla sa mu na hruď.
"Koľko tu so mnou môžeš ešte byť?"
Doctor sa zasmial a zotrel si slzy z očí.
"To je to profesorka Songová. Budem s tebou.." nahol sa a zašepkal jej do ucha "už navždy."
River sa prekvapene dotkla Doctorových rúk. Potom jej Doctor zobral obidve ruky a pritisol ich na dvoje srdcia.

Ani jedno už nebilo.

Doctor sa nechystal zomrieť. Doctor prišiel za ňou.

Doctor..

Už JE mŕtvy.

Doctor ešte raz pobozkal River, no skôr než mu to ona mohla opätovať..
Rozplynul sa vo vzduchu.






Takže, týmto sa opravedlňujem za moju dllllhú neaktivitu, aj za toto. Je to krátke a sama neviem čo to je...proste si to nejako vysvetlite..
Ale chcela by som možno znovu začať prispievať na blog častejšie, ešte kým sú prázdniny. Aj keď nemám moc veľa nápadov a aj toto je len,... neviem..takže to je asi všetko. Ak ste si všimli, dole pod príspevkom sa dá príbeh ohodnotiť, tak neváhajte, nič vás to stáť nebude. Komentovať môžete ak máte na gmaili účet, čo si myslím že podstatná väčšina má. Pokiaľ by ste nám chceli niečo povedať, prípadne vedieť o novinkách na blogu a iné veci, vždy nás nájdete na našej facebookovej stránke. Pekný zvyšok večera :))

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

V komentároch nám môžete vždy povedať či sa vám príbeh páčil alebo nie, prípadne čo by ste zmenili, alebo s čím nesúhlasite (t.j. nezhody v seriáli apod.)
Ďakujeme, že nás povzbudzujete pozitívnymi komentármi, dodáva nám to pocit, že to čo píšeme sa niekomu páči, a máme chuť písať ďalej. :))

Admins team.