sobota 16. novembra 2013

Láska naveky

Rory pozoroval Amy. Rozprávala sa s Doctorom. Bavili sa o nejakej planéte, ktorá by bola vhodná pre ďalší výlet do vesmíru. Pomaly mu to začínalo liezť na nervy. Nieže by nerád cestoval do vesmíru, páčilo sa mu to, veľmi, ale...... Amy. Amy, Amy Amy Amy. Nebaví sa s tým Doctorom príliš? Ale nie...tohto problému sa už predsa zbavili....Alebo...že by sa vrátil? Miluje Amy nadovšetko na svete. Miluje ho ale Amy tiež? Nezamilovala sa znova do...Doctora?
Ale nie, Amy miluje jeho. Predsa mu to povedala. Doctor je veľmi dobrý priateľ, aj Roryho aj jej. No nikdy by kvôli nemu nezabudla na Roryho. Už vonkoncom nikdy by ho nepodviedla. Miluje ho celým svojím srdcom, a nikdy neprestane. Neopustí ho, radšej by zomrela. Amy ho miluje. 
 Amy dohovorila s Doctorom a prišla za Rorym.
 "Nad čím rozmýšľaš?" pobozkala  ho.
 Rory sa jemne odtiahol.
 "Ja len...keď raz už nebudem tu...myslím...no vieš..."
 "Ani na to nemysli! Nikdy nebudem nikoho tak milovať a nikdy, rozumieš?- nikdy...už nebudem s nikým iným...pretože jediný koho som kedy milovala a budem milovať si ty,"odmlčala sa, aby nabrala dych," a ani Doctor medzi nás nemôže vstúpiť.."povedala akoby vedela o čom pred chvíľou rozmýšľal,"milujem ťa", povedala, za tričko ho pritiahla k sebe a dojatého Roryho pobozkala.
"Tiež ťa milujem " povedal pomedzi bozky Rory.
"Fúj, uvedomujete si čo robíte? To nemôžte chvíľu vydržať? Ach bože...Hej! Prestaňte! No tak nič..." povedal Doctor,ktorý ich pristihol, keď si po chvíľke rozprávania všimol, že sú sami sebou takí zaujatí, že naňho vôbec neberú ohľad.
Vzdychol si a išiel preč." Aspoň že sa majú radi" pomyslel si, keď nastavoval súradnice.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

V komentároch nám môžete vždy povedať či sa vám príbeh páčil alebo nie, prípadne čo by ste zmenili, alebo s čím nesúhlasite (t.j. nezhody v seriáli apod.)
Ďakujeme, že nás povzbudzujete pozitívnymi komentármi, dodáva nám to pocit, že to čo píšeme sa niekomu páči, a máme chuť písať ďalej. :))

Admins team.